top of page

O podjetju Airpass

Airpass je potovalna agencija, ki nudi celotno ponudbo tako počitnic kot poslovnih potovanj. Če iščete kratek oddih ali planirate naslednje poslovno potovanje, vam bodo naši prijazni in izkušeni sodelavci uredili vse potrebno, da bo vaše naslednje potovanje uspešno in brezskrbno. Agencija je bila ustanovljena leta 1995. Smo ena izmed vodilnih slovenskih agencij na področju prodaje letalskih vozovnic in poslovnih potovanj.

Svet povezav

Airpass je od leta 2009 pri poslovnih potovanjih franšizna agencija American Express Global Business Travel za Slovenijo. Naše stranke so vodilne svetovne multinacionalke, za katere organiziramo poslovna potovanja po vsem svetu. Od Julija 2020 se je naša franšiza razširila na vse ostale države v regiji Adriatic, to je Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Črna gora in Makedonija. Airpass v Sloveniji je tako postal hub za American Express Global Business Travel v regiji Adriatic.

Vam na uslugo

Naši svetovalci so profesionalno usposobljeni, zato vam njihove izkušnje in znanje lahko prihranijo tako čas kot denar. Potrudili se bomo, da vam ponudimo najboljše kombinacije na podlagi vaših želj.

Izkoristite našo specialnost

Kadarkoli planirate poslovno potovanje ali krajši oddih, se vedno lahko zanesete na našo strokovnost in izkušenost, da vam uredimo potovalni paket, križarjenje, hotel ali najem vozila po vaši meri. Na naši spetni strani lahko najdete posebne ponudbe, zato vabljeni, da nas obiščete na www.airpass.eu

Poslovna potovanja American Express

Airpass je sprecializiran, da vam ponudi profesionalen in cenovno ugoden skupinski program. Ne glede na to, ali so vaše potovalne zahteve rutinske ali kompleksne, vam naša inovativna tehnologija in posebni odnos do strank omogoča, da ugodimo vašim specifičnim poslovnim željam. Posebno pozornost posvečano detaljem, ter vaše želje obravnavamo pozorno, efektivno in v okvirju vašega proračuna.
 

Na današnjem tržišču, potovanja in zabava predstavljata tretji največji poslovni izdatek, ki ga je mogoče kontrolirati. Zato nikoli prej ni bilo tako pomembno upravljanje stroškov z maksimiziranjem sredstev podjetja. S partnerstvom American Express, imamo odlične statistike zmanševanja stroškov in povečanjem varnosti, udobja in ugodnosti za poslovne potnike.
 

Hkrati z rastjo vašega podjetja, vam bodo naši svetovalci z bogatim izborom resorjev pomagali razširiti vaše potovalne potrebe. Pomagamo vam poiskati primerne rešitve kako znižati stroške potovanja in zabave, ter hkrati povečati zadovoljstvo zaposlenih.

Za več informacij o naši ponudbi in storitvah nas lahko kontaktirate po telefonu ali nas obiščete v naši poslovalnici.
 

Americanexpress Business travel (www.americanexpress.com/businesstravel), je oddelek podjetja American Express, ki je namenjen strankam, ki želijo najboljšo izkoriščeno vrednost potovanja, z najboljšo oskrbo strank in nadzorom stroškov. American Express upravlja največjo svetovno mrežo potovalnih agencij, mrežo finančnih storitev s skupno prodajo 26.4 milijard dolarjev v letu 2007. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1850 in je vodilno na področju kreditnih kartic, potovalnih čekov, potovanj in poslovnih storitev.

Vizitka

Firma oziroma ime: AIRPASS d.o.o.
Zakoniti zastopnik: g. Miloš Vujadinovič
Davčna številka: SI37864874
Matična številka: 5923719
Naslov: Vošnjakova 16, 1000 Ljubljana
Telefonska številka: 01/ 430 7000
Številka telefaksa: 01/ 430 7100
Elektronski naslov: avio@airpass.eu, Splet: www.airpass.eu
Število redno zaposlenih: 13
Transakcijski račun odprt pri NLB d.d.:
02010-0018171558
Osnovni kapital: EUR 188.000,00

iStock_000042579782_XXXLarge_edited.jpg
arrow purple.png
bottom of page