top of page

Poslovna potovanja

iStock_000020802060_Double.jpg
Želite ponudbo za poslovno potovanje?

Radi bi vam ponudili našo storitev organizacije poslovnih potovanj za potrebe vašega podjetja. Na področju organizacije poslovnih potovanj smo druga največja agencija v Sloveniji z dolgoletno izkušnjo tako na področju prodaje letalskih vozovnic, namestitve v hotelih, najema vozil do organizacije poslovnih dogodkov kjerkoli po svetu. Radi bi se vam tudi osebno predstavili in vam še dodatno pojasnili naše konkurenčne prednosti. Veseli bomo, če si boste vzeli čas za sestanek z nami, kjer bi se skušali dogovoriti za medsebojno sodelovanje.

O nas

Airpass je potovalna agencija, ki nudi celotno ponudbo tako počitnic, kot poslovnih potovanj. Če iščete kratek oddih, ali planirate naslednje poslovno potovanje, vam bodo naši prijazni in izkušeni sodelavci uredili vse potrebno, da bo vaše naslednje potovanje uspešno in brezskrbno. Agencija je bila ustanovljena leta 1995.
 

Smo ena izmed vodilnih slovenskih agencij na področju prodaje letalskih vozovnic in poslovnih potovanj. V marcu 2009 smo na področju poslovnega turizma postali franšizna potovalna agencija American Express Global Business Travel.

Vam na uslugo

Naši svetovalci so profesionalno usposobljeni, zato vam njihove izkušnje in znanje lahko prihranijo tako čas kot denar. Potrudili se bomo, da vam ponudimo najboljše kombinacije na podlagi vaših želj.

Izkoristite našo specializiranost

Kadarkoli planirate poslovno potovanje se vedno lahko zanesete na našo strokovnost in izkušenost, da vam uredimo poslovno potovalni paket po vaši meri.

Poslovna potovanja American Express Global Business Travel

Airpass je specializiran, da vam ponudi profesionalen in cenovno ugoden skupinski program. Ne glede na to, ali so vaše potovalne zahteve rutinske ali kompleksne, vam naša inovativna tehnologija in posebni odnos do strank omogoča, da ugodimo vašim specifičnim poslovnim željam. Posebno pozornost posvečamo detajlom, ter vaše želje obravnavamo pozorno, efektivno in v okviru vašega proračuna.
 

Na današnjem tržišču potovanje in zabava predstavljata tretji največji poslovni izdatek, ki ga je mogoče kontrolirati. Zato nikoli prej ni bilo tako pomembno upravljanje stroškov z maksimiziranjem sredstev podjetja. S partnerstvom American Express Global Business Travel imamo odlične statistike zmanševanja stroškov in povečanjem varnosti, udobja in ugodnosti za poslovne potnike.
 

Hkrati z rastjo vašega podjetja vam bodo naši svetovalci z bogatim izborom resorjev pomagali razširiti vaše potovalne potrebe. Pomagamo vam poiskati primerne rešitve, kakor znižati stroške potovanja in zabave, ter hkrati povečati zadovoljstvo zaposlenih.

Kontaktirajte nas

Ponudba za poslovna potovanja

Če želite ponudo za poslovna potovanja Airpass American Express Global Business Travel, si prosimo vzamite kratek čas in izpolnite nekaj podatkov. Predstavnik Airpass Amex GBT vas bo kontaktiral v roku 24 ur:

bottom of page