top of page

Pogosta vprašanja in odgovori

Imate vprašanje?

Vse predloge in vprašanja, povezana s ponudbo na strani ali delovanjem spletne strani, lahko pošljete na elektronski naslov turizem@airpass.eu. Za vprašanja povezana z vašo rezervacijo ali povpraševanjem smo vam na voljo na elektronskem naslovu avio@airpass.eu. V besedilu obvezno navedite št. rezervacije in osnovne podatke o vaši rezervaciji.

Kako rezerviram in plačam

Poiščite ponudbo, ki vam ustreza. To lahko storite s pomočjo iskalnika na prvi strani ali prebrskate ponudbo počitnic in potovanj. Na strani, kjer je predstavljena ponudba, izberite datum in začnite rezervacijo z gumbom Začni rezervacijo. Rezervacija poteka po korakih. V vsakem od korakov vnesite zahtevane podatke. Odločite se, kdaj in na kakšen način želite plačati. Na koncu potrdite rezervacijo z gumbom Potrdi rezervacijo. Plačate lahko s kreditnima karticama – Eurocard/MasterCard in Activa, možno je tudi plačilo s položnico.

Ne najdem iskanega paketa. Kaj lahko storim?

Možno je, da ste vnesli tako poizvedbo, kateri ne ustreza noben paket. Če ste vnesli vse iskalne pogoje in ni primernih paketov, lahko ponovite iskanje z drugimi, bolj splošnimi parametri.

Ali so moji podatki varni?

Vsi podatki, ki jih posredujete med uporabo strani, so zaščiteni pred zlorabo. Vaši podatki so zaščiteni v skladu z zakonom, uporaba pa omejena na potrebe izvajanja rezervacije v vašem imenu. Podatki o nosilcu rezervacije in potnikih bodo posredovani samo organizatorju potovanja za potrebe rezervacije.

Katere podatke o potnikih moram poslati in zakaj?

Vnesti morate vse zahtevane podatke o potnikih. Podatke o potnikih zahtevajo organizatorji potovanj in hotelirji zaradi evidence potnikov in izdaje potovalnih dokumentov.

Na potovanje bi rad vzel hišnega ljubljenčka. Ali je to mogoče?

Hišne ljubljenčke lahko vzamete samo v primeru, da vam to dovoli hotelir. Na predstavitveni strani paketa preverite rubriko “Domače živali”. Ponavadi je za domače živali potrebno doplačilo na kraju samem, morate pa jih že v naprej najaviti. To storite med rezervacijo, kjer med opombe vnesete vrsto, pasmo in velikost domače živali.

Ali lahko s kreditno kartico plačam na več obrokov?

Tudi s kartico lahko plačate na več obrokov. V tem primeru morate pri izbiri plačila s kreditno kartico vnosu podatkov izbrati možnost “Ostale obroke poravnaj avtomatsko ob dospetju”.

iStock_000047104162_XXXLarge.jpg
arrow purple.png
bottom of page